Gewoon naar Maleisië

vanuit mijn werkgever krijgen we de kans om een aantal maanden in Maleisië te verblijven. Uiteraard grijpen we deze kans met beide handen aan, we gaan dus gewoon naar Maleisië. Mijn vriendin werkt in Maleisië vanuit huis, onze dochter gaat naar een Maleisische opvang en ik werk op ons kantoor in Maleisië.

Aangezien het voor een vooraf bepaalde periode is, is het niet complex om het geregeld te krijgen. Verzekeringen en een tijdelijke oppas voor onze katten zijn de grootste uitdagingen. Mijn werkgever is een goede hulp voor de zaken in Maleisië zelf. Huisvesting, een bankrekening, vervoer. Alles wordt tot in detail goed geregeld.

In de weekenden hebben we alle tijd om de hoogtepunten van Maleisië te bezichtigen. Wellicht enigszins beperkt door een kleine dochter van 2 jaar oud. Dus een trip door de echte jungle slaan we even over. Gelukkig zijn er nog voldoende andere plekken om te bezoeken. We maken er een mooi avontuur van. Weekenden naar Fraser’s Hill, Cameron Highlands, Kuala Lumpur, Penang island, een mooi resort aan de oostkust. Zelfs een weekend in buurland Singapore staat op de planning.

We verblijven gedurende deze periode in een appartement in Subang Jaya. Een mooi 2 kamer appartement in de “Olives recidences”. Dit is vlakbij het winkelcentrum Empire van Subang Jaya.

Petronas towers in Kuala Lumpur

Lees hier meer verhalen van Gewoon naar Maleisië